Rektör Topal'a ziyaretler sürüyor

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor. Rektör Topal'ı son olarak Türk Ocakları Şubesi, Ticaret Borsası, 28 Şubat Öğrenci Derneği ve KATSO ziyaret etti.

Rektör Topal'a ziyaretler sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Ocakları Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde; iki kurum arasında olası iş birliğinin görüşüldü. Rektör Topal, Başkan Prof. Dr. Yılmaz’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet de ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti. 

Akabinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli, Meclis Başkanı Tarık Altınkulaç, Meclis Üyesi Ferhat Çevik ve Genel Sekreter Emre Uzer’den oluşan heyeti makamında ağırladı. Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı İzbeli ve beraberindeki heyet, Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Topal, Başkan İzbeli ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretlerinde devamında 28 Şubat Öğrenci Derneği İl Temsilcisi Nezahat Öz Yazar, 11 Eylül 2023 tarihinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti. Rektör Topal, İl Temsilcisi Öz Yazar’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

OLASI İŞ BİRLİKLERİ KONUŞULDU

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti. Olası iş birliklerinin konuşulduğu görüşmede Rektör Topal, Fındıkoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Fındıkoğlu da ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme