Ramazan Konuşkan Kastamonu'ya Veda Etti

İstanbul'un Şile İlçesine Tarım ve Orman İlçe Müdürü olarak asaleten atanan Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Ramazan Konuşkan, Vali Meftun Dallı'ya veda etti. Vali Meftun Dallı bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ramazan Konuşkan; “Sayın Valimizin Hüsnü kabulleri ve iyi dilekleri ile çalıştığımız süre içerisinde şahsım ve müdürlüğümüze gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

Aslen Safranbolu’lu olan ve 1990 yılında Kastamonu’da Tarım İl Müdürlüğü’nde Ziraat Mühendisi olarak göreve başlayan Ramazan Konuşkan; Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı, El Sanatları Eğitim Merkezi ve Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunduktan sonra 16 Ocak 2015 tarihinden bu yana da Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü görevini asaleten yürütmekteydi.

10 yıla yakındır bu görevi ve üzerinde bulunan tüm görevleri hizmet aşkı ile doğruluk, dürüstlük ve başarıyla yürütme gayretinde olan Ramazan Konuşkan veda ziyaretlerine devam ederek bu hafta sonu görevinden ayrılıp meyil müddetinden sonra da Şile’deki yeni görevine başlayacak.

Bakmadan Geçme