Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlamalar kapsamında dün İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksekokulu tarafından çelenk koyma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İYİ Parti İl Başkanı Özcan Büyükşen, Belediye Meclis üyeleri, İGM üyeleri, kurum amirleri, STK temsilcileri, emniyet mensupları ve çok sayıda davetli katıldı....


Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlamalar kapsamında dün İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksekokulu tarafından çelenk koyma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İYİ Parti İl Başkanı Özcan Büyükşen, Belediye Meclis üyeleri, İGM üyeleri, kurum amirleri, STK temsilcileri, emniyet mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ile Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili İbrahim Altaş tarafından Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Tören kutlama mesajlarının okunmasının ardından son buldu.

ŞEHİTLİK ANITI ZİYARET EDİLDİ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıldönümü programının devamında Şehitlik Anıtı ziyaret edildi.

Şehitlik Anıtı ziyaretine Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, kurum amirleri, STK temsilcileri, şehit polislerin aileleri ve polis okulu öğrencileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Vali Yaşar Karadeniz, şehit ailelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, kabirlere karanfil koydu.

Bakmadan Geçme