• Haberler
  • Eğitim
  • Polinom Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Polinom Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi, 13.06.2024 Perşembe saat 19.00'da Amorium Park Hotelde ilk yemekli ''Öğretmenler Kurul Toplantısı''nı gerçekleştirdi

Toplantı; Kurucu Müdür Dr. Aziz Büyükkaragöz’ün açılış konuşması, Kurs Müdürü Yalçın Mızrak’ın konuşması, kurumsal ve dijital sunum, öğretmenlerin kendilerini tanıtımları, fotoğraf çekimleri, dilek ve temenniler şeklinde tamamlandı. 

Kurucu Müdür Dr. Aziz Büyükkaragöz, Polinom Eğitim Kurumlarının 63. şubesinin Kastamonu’da açılışına vurgu yaparak Türkiye’nin ‘’marka ödüllü’’ kurumunun ismini,  bölgemizde başarılı bir şekilde temsil edeceklerinden emin olduklarını söyledi. Ayrıca kurucuların tanıtımını, oluşum süreçlerini, şirket kurulum aşamalarını, Polinom ile isim hakkı sözleşmesini, yeni kurumun resmi işlerinin yürütülmesini, öğretim programlarını ve eğitim anlayışlarını toplantıda ayrıntılı bir şekilde açıkladı. 

Kurs Müdürü Yalçın Mızrak ise başarının tesadüf olmadığını, başarının yakalanması için özverili ve disiplinli bir planlama yapılması gerektiğini belirtti. Kastamonu evlatlarına hem akademik hem de sosyal yönden dokunabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Toplantının akışında kurumsal ve dijital sunum yapılarak eğitim hedefleri ve öğretim programları üzerine fikir alışverişi yapılırken Kastamonu Polinom Özel Öğretim Kursunun kurucuları ile öğretmenlerinin başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim sezonu geçirmelerine vurgu yapıldı. Ayrıca Amorium Park Hotelin iç mekanında ve bahçede Polinom Eğitim Ailesi olarak fotoğraf çekimi yapıldı. Kurucuların Kastamonu Polinom Kurs Merkezinin Kastamonu’ya hayırlı olması temennileriyle toplantı sona erdi.
 

Bakmadan Geçme