• Haberler
  • Türkiye Gündemi
  • Pınar Deniz İle Kaan Yıldırım Evlendi mi? Pınar Deniz Ve Kaan Yıldırım Ne Zaman Evlendi?

Pınar Deniz İle Kaan Yıldırım Evlendi mi? Pınar Deniz Ve Kaan Yıldırım Ne Zaman Evlendi?

Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, Roma'da gerçekleşen düğünle dünyaevine girdi. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğününe ilişkin detaylar haberimizde....

Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, Roma'da gerceklesen dugunle dünyaevine girdi.

Bebek iddialarıyla dikkatleri üzerlerine çeken ünlü çift İtalya'nın Başkenti Roma'da sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Pınar Deniz Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlik giyerken Kaan Yıldırım beyaz ceketli bir takım giyerek Pınar Deniz'e uyumlu olmayı tercih etti. Önceki gün nikah için İtalya'ya giden oyuncu çift, hazırlıklara başlamıştı.

Gazetecilerin "Hamile misiniz?" sorularına hamile olsam size söyler miyim bir düşüneyim. Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Kısmet bakalım" demeyi tercih eden Pınar Deniz düğün iddialarını ise "Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz" sözleriyle doğrulamıştı.

Pınar Deniz'in nikaha hazırlandığı anları ablası Huri Deniz, sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan Deniz ile Yıldırım'ın nikahından ilk kareler sosyal medyadan paylaşıldı.
 

Bakmadan Geçme