• Haberler
  • Genel
  • Peygamberimiz, İman ve İstikamet Konferansı düzenlendi

Peygamberimiz, İman ve İstikamet Konferansı düzenlendi

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kastamonu İl Müftülüğü'nce organize edilen programda 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' konulu konferans verdi.

Peygamberimiz, İman ve İstikamet Konferansı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkın yoğun ilgi gösterdiği programa Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, İl Müftüsü Bekir Derin, kurum il müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaş katıldı.

Programa katılan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; “Programın hazırlanmasında emeği geçen başta İl Müftümüz Bekir Derin Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu vesile ile Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını en kalbi duygularla kutluyorum. Yüce Rabbim, bizlere iman ve istikametin gereği, rehberliğinde ve Allah Resul’ünün örnekliğinde bir hayat yaşamayı, Peygamber Efendimizi gerçek manada anlamak ve O’nun gibi istikamet üzerine olmayı nasip eylesin” dedi. 

Program, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür ve İl Müftüsü Bekir Derin’in hediye takdimi ile sona erdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme