Pedallar 15 Temmuz için çevrildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Kastamonu'da düzenlendi.

Bu kapsamda dördüncüsü gerçekleştirilen organizasyona 100’den fazla sporcu katılırken, nefes kesen yarışlar U15-U17 ve Masterler kategorilerinde yapıldı. Vali Avni Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak yarışların startlarını verirken, 15 Temmuz Destanı’nın 7’nci yıldönümünde ülkemiz ve milletimiz için şehit olan tüm vatandaşlar anıldı ve yarışlarda tüm takım ve sporculara başarılar dilendi.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA SON BULDU

U17 Erkek ve Kızlar yarışı 35 km’lik parkurda gerçekleştirilirken, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli-Cumhuriyet Meydanı arasında, 15 Erkek ve Kızlar yarışı ise Çatören Köyü-Cumhuriyet Meydanı arasında 22 km’lik parkurda yapıldı. Son olarak Masterler yarışları ise Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı ve Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nden dönülerek 70 km sonunda yine Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.

Yarışlar sonunda derece elde eden sporcu ve takımlar ödüllerini Vali Avni Çakır, Belediye BaşkanıGalip Rahmi Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Şube Müdürü Adem Keloğlu, federasyon temsilcileri ve hakemler tarafından verildi. Ödül töreninde ayrıca Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı Galip Rahmi Vidinlioğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’a teşekkür plaketi takdim edildi.

YARIŞ SONUÇLARI - FERDİ

U-15 Kızlar’da; 1’inci Giresun Gençlik ve Spor Kulübü’nden Hilal Okumuş, 2’nci Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Fatma Nisa Günaydın, 3’üncü Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Elif Keklik oldu. U-15 Erkekler’de 1’inci Çatalhüyük Çumra Belediye Spor Kulübü’nden Vedat Emre Söker, 2’nci Bolu Belediye Spor Kulübü’nden Enes Fatih Perçin, 3’üncü Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden M. Abdurrahman Karaman oldu. U-17 Kızlar’da 1’inci Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Emine Irmak Sezer, 2’nci Giresun Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Nilsu Karasay, 3’üncü Giresun Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Özlem Nisa Uyan oldu. U-17 Erkekler’de Sinop Triatlon Yüzme ve Su Altı Spor Kulübü’nden Nafiz Efe Karagöl 1’inci, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden Arda Uzel 2’nci, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Muhammed Emir Emişçi 3’üncü oldu. Master 35+ Erkekler’de Harun Ömür 1’inci, Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mehmet Can Balcı 2’nci, Fatih Aydın 3’üncü oldu. Master 40+ Erkekler’de 1’inci Turgay Özdemir, 2’nci Nilüfer Belediye Spor Kulübü’nden Davut Alkan, 3’üncü İnegöl Belediye Spor Gençlik Kulübü’nden Cüneyt Özendik oldu. Master 45+ Erkekler’de 1’inci Aşkın Çiçek, 2’nci Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü’nden Engin Sarı, 3’üncü Bolu Belediye Spor Kulübü’nden Hakan Demirtaş oldu. Master 50+ Erkekler’de 1’inci Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü’nden Murat Öztürk, 2’nci Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü’nden Hüseyin Vardal, 3’üncü Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü’nden Murat Kuntay Açan oldu. Master 55+ Erkekler’de Yalova Belediye Spor Kulübü’nden Zafer Yalın 1’inci, Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü’nden Murat İşcimen 2’nci, Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü’nden Zekeriya Ertürk 3’üncü oldu. 

YARIŞ SONUÇLARI - TAKIM

U-15 Erkekler’de 1’inci Çatalhüyük Çumra Belediye Spor Kulübü, 2’nci Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, 3’üncü, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü oldu. U-17 Kızlar’da 1’inci Giresun Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2’nci Giresun Gençlik ve Spor Kulübü oldu. U-17 Erkekler’de 1’inci Sinop Triatlon Yüzme ve Su Altı Spor Kulübü, 2’nci Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, 3’üncü Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü oldu. Master 45+ Erkekler’de 1’inci Bolu Belediye Spor Kulübü oldu. Master 50+ Erkekler’de 1’inci Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü oldu. Master 55+ Erkekler’de 1’inci Kastamonu Amorium Park Bisiklet Spor Kulübü oldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme