• Haberler
  • Spor
  • Özsakarya 'Burayı Cehenneme Çevirebiliriz'

Özsakarya 'Burayı Cehenneme Çevirebiliriz'

İstiklal Yolu GSK Menajeri Furkan Özsakarya takımla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özsakarya 'Burayı Cehenneme Çevirebiliriz'

Takımın kuruluşunu, amacını, teknik heyet ve oyuncu bilgilerini paylaşan Özsakarya; 'Hedefimiz şampiyonluk' dedi.

Özsakarya’nın açıklamaları şöyle: 'Bu sezon 23 takım mücadele edecek. Bu takımlar arasında da biz gerçekten değerli bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Üst lig tecrübesi çok yüksek oyuncularımız var. Antrenörümüz çok değerli bir antrenör. Bu kumaşı doğru kullanacağını düşünüyoruz. Hedefimiz şampiyonluk.'

'İyi Bir Ekip Kurduk'

Özsakarya: 'Son yıllarda kurulan en iyi takımlardan birisi olduğunu düşünüyoruz. Gerçekten çok uğraş verdiğimiz transfer sürecinde uzun uğraşlar sonunda iyi bir ekip kurduk. Antrenörümüz Cem Oran’ın istekleri doğrultusunda, oyun stratejisi doğrultusunda istediği oyuncu grupları vardı, oyuncular vardı. Daha önce üst liglerde oynamış, Süper Lig görmüş bir ekibiz' dedi.

'Aile Olduğumuzu Hissedebiliyoruz'

İstiklal Yolu GSK Menajeri Furkan Özsakarya: 'Bu lig için uzun takımlardan bir tanesiyiz. Genç, istekli bir takımız. Oyuncuların yaş skalası birbirine yakın o yüzden oluşturduğumuz hava da, takımın içindeki hava da gerçekten çok değerli, kaliteli. Yani burada aile olduğumuzu hissedebiliyoruz' şeklinde konuştu.

'İstekli Bir Ekibiz'

Özsakarya: 'Takımımız bir buçuk ay önce burada toplandı. Fitness antrenmanlarımız, salon antrenmanlarımız çok güzel şekilde devam ediyor. Her şeyden önce istekli bir ekibiz. Teknik ekibimiz de gerçekten çok değerli. Antrenörümüzden kondisyonerimize, istatikçimize herkes elinden geleni yapıyor. Günde çift antrenmanlarımız oluyor. Yoğun geçiyoruz. Kızlarımızın istekleri doğrultusunda eksiklerini gideriyoruz' ifadelerine yer verdi. 

'Burayı Cehenneme Çevirebiliriz'

Özsakarya son olarak: 'Taraftara söylemek istediğim şu: Biz özellikle maçlarımızı Tandoğan’da oynamak istedik. Burayı cehenneme çevirebiliriz. Buradaki 450-500 kapasitenin gerçekten rakibi ciddi baskı altına alacağını düşünüyoruz. Oyuncularımız oynadığı oyundan zevk alacaktır. Taraftar da onları izlerken zevk alacaktır. Hafta sonu “İstiklal’in maçı olsa da gelsek” diyebilecekleri bir basketbol izleyeceklerinden emin olsunlar.'
 

Bakmadan Geçme