ÖZGÜDER'den Taşköprü'ye Çıkarma
2021 Yılında kurularak faaliyetlerine devam eden Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) yönetim kurulu üyeleri önceki gün Taşköprü'de bazı ziyaretlerde bulundu.
2021 Yılında kurularak faaliyetlerine devam eden Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) yönetim kurulu üyeleri önceki gün Taşköprü’de bazı ziyaretlerde bulundu.
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği yeni yönetimleri ile ilk olarak Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti. İlçedeki istihdam alanında sağladığı katkılardan ve özel güvenliklerin her zaman her türlü sıkıntısında verdiği desteklerden dolayı Başkan Arslan'a teşekkür eden Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği Başkanı Kendirci ve yönetimi, kendisine birde hediye takdiminde bulundu. Belediye Başkanı Arslan ise özel güvenlikçilerin sorunlarını bildiğini ve her zaman elinden geldiğince kendilerine destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İlçedeki Özel Güvenlik İstihdamı konusunda da destek olacağını belirten Arslan ziyaretlerinden dolayı Kendirci ve yönetimine teşekkür ederim, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.
Basın Mensuplarına Ziyaret
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği yeni yönetimi, belediye ziyaretinin ardından yerel basın kuruluşlarından Taşköprü Postası İnternet Haber Sitesi ofisini ziyaret etti. Kendilerinin sıkıntı ve sorunlarını kamuoyu ile paylaşma noktasında destekçi olan Taşköprü Postası İnternet Haber Sitesi ofisini ziyaret ederek imtiyaz sahibi Selçuk Özkan'a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı bir teşekkür belgesi takdim ettiler. Özkan ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm özel güvenlikçilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Taşköprü ilçesinde dernek faaliyetlerini yürütmek ve Özel Güvenlik Görevlisi meslektaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla Temsilcilik atandı. Özel Güvenlik Görevlileri Derneği Yönetim Kurulunun almış olduğu karar ile Fatih Akman Taşköprü ilçe temsilcisi olarak atandı ve mazbatası takdim edildi.
Bakmadan Geçme




