• Haberler
  • Asayiş
  • Otomobil Paramparça Oldu: 1 Ölü, 3'ü Ağır 4 Yaralı

Otomobil Paramparça Oldu: 1 Ölü, 3'ü Ağır 4 Yaralı

Araç İğdir köyü D-030 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Araç İğdir Köyü mevkii D-030 karayolu üzerinde Karabük-Araç istikametinde seyir halinde olan Sezgin Tom (30) idaresindeki 14 AH 043 plakalı otomobil ile Zeynep Deveci (60) idaresinde olan 34 AAV 832 plakalı araç kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Sezgin Tom idaresindeki araç ters dönerek parçalandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve emniyet güçleri sevk edildi. Kolluk kuvvetleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri Sezgin Tom’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Meydana gelen kazada Sezgin Tom (30) idaresindeki araçta bulunan Sezgin Acar (33), Sema Tom Acar (27), Yağmur İkra Acar (8) ve diğer araç sürücü Zeynep Deveci yaralandı. Sezgin Acar (33), Sema Tom Acar (27) ve Yağmur İkra Acar’ın (8) durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Yararlılardan Sezgin Acar (33), Sema Tom Acar (27), Yağmur İkra Acar (8); Araç Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalelerinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler. Zeynep Deveci ise; Karabük Özel Medikar Hastanesi’ne kaldırıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme