Oryantasyon Eğitimleri Devam Etti

Kastamonu'ya ataması gerçekleşen, 135 Pratisyen Hekime yönelik olarak İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu'nda planlanan Oryantasyon Eğitimi ikinci gününde devam etti.

Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucunda Kastamonu'ya ataması gerçekleşen, 135 Pratisyen Hekime yönelik olarak İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda planlanan Oryantasyon Eğitimi ikinci gününde devam etti.

Eğitimde; İl Ambulans Servisi başhekimi Dr. Anıl Kutlubay’ın “112, Nasıl Hasta Danışılır, Hasta nasıl Sevk edilir ve Hasta Teslim Alma”, Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Hasan Burak Kaya’nın “Nefes Darlığı semptomu olan hastaya Tanı ve Tedavi Yaklaşımları”, “Karın Ağrısı olan Hastaya Tanı ve Tedavi Yaklaşımları”, Tosya Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Abidin Bayram’ın “Acil Servise Ateş Yüksekliği ile başvuran hastaya Tanı ve Tedavi Yaklaşımları”, “Zehirlenmeler Tanı ve Tedavi Yaklaşımları”, Tosya Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Hüseyin Özkan Öz’ün “Bilinç Değişikliği hastasına Tanı ve Tedavi Yaklaşımları”, “Acil Serviste sık kullanılan ilaçlar ve hastalıklara özel Order örnekleri”, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emire Er’in “Toplum Sağlığı Merkezleri ve Aile Hekimliği çalışma sistemi tanıtımı” konularında eğitimler verildi.

Oryantasyon Eğitimleri Devam Etti

Bakmadan Geçme