Ortaokul öğrencilerinden sanat sergisi

Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Resim Öğretmeni Sinem Okçu, Geleneksel El Sanatları Usta Öğreticisi Sümeyra Maden ve öğrenciler tarafından hazırlanan sanat sergisi Vali Yaşar Karadeniz'in katılımı ile Barutçuoğlu AVM'de açıldı. Resim sergisine ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Okulu Müdürü Nazmi Şahin, Müdür Yardımcısı Özkan Sefer ile çok...


Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Resim Öğretmeni Sinem Okçu, Geleneksel El Sanatları Usta Öğreticisi Sümeyra Maden ve öğrenciler tarafından hazırlanan sanat sergisi Vali Yaşar Karadeniz’in katılımı ile Barutçuoğlu AVM’de açıldı.

Resim sergisine ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Okulu Müdürü Nazmi Şahin, Müdür Yardımcısı Özkan Sefer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğretmen ve öğrencilerin sosyal faaliyetler içerisinde olmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Vali Karadeniz, öğrencilerin kültürel ve sanatsal faaliyetlere de zaman ayırarak böyle güzel bir sergiyi beğeniye sunmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı. Her insanın sanatsal bir yanı olduğunu dile getiren Vali Karadeniz, açılışta yaptığı konuşmada, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergide Ebru, hat, minyatür, ahşap boyama sanatı sergilenmekte olup toplam 55 tablo ve 8 kütük boyama yer aldı.

Bakmadan Geçme