• Haberler
  • Genel
  • Orman Mülkiyeti İle Kadastro Çalışmaları Görüşüldü

Orman Mülkiyeti İle Kadastro Çalışmaları Görüşüldü

Orman Genel Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Orman Mülkiyeti ile Orman Kadastro çalışmalarında karşılaşılan problemler ve çözüm önerilerinin toplantısı Ilgaz Dağı Yangın Eğitim Merkezi'nde tamamlandı.

Orman Mülkiyeti İle Kadastro Çalışmaları Görüşüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman ile Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanı Ahmet Akbulut katıldı. 

Çalışmaların tamamlanması sebebiyle katılımcılara belge verildi. Toplantının ardından Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Orman Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman ve Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu tamamlanan 2023 yılı yatırım programları ve 2024 yılı yatırım programına alınan çalışmalar hakkında bilgi almak ve 2023 yılı gerçekleşmeleri konusunda yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Araç Orman İşletme Müdürlüğü ile Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. 

Ziyaret sırasında çalışma arkadaşları ile istişare eden Genel Müdür Karacabey, “Bugün dünden daha iyiyiz. Yarın daha da iyi olacağız” diyerek gelecekte yapılacak iş ve işlemlerin daha kaliteli olma noktasında çalışanlarına güvendiğini belirtti.

Bakmadan Geçme