Orman'dan Sönmezoğlu'na Vefa

Orman Bölge Müdürlüğü'nde, Kastamonu Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veren Fahri Sönmezoğlu'na vefa ve veda programı düzenlendi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nde, 34 yıl büyük bir gayretle, özveriyle ve onurla yürüttüğü memuriyet hayatından 17 Ağustos’ta emekliye ayrılan 2019-2024 yılları arasında Kastamonu Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veren Fahri Sönmezoğlu’na vefa ve veda programı düzenlendi.

Orman Bölge Müdürü Hakan Yaslıkaya’nın önderliğinde tertip edilen veda programına Bölge Müdür Yardımcıları Meryem Burçin Irmak, Ramazan Kolsuz, Ahmet Er, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Fidanlık Müdürü, İşletme Şefleri, Sinop Orman İşletme Müdürlüğü ekibi ve Teknik Personeller ile TMMOB Orman Mühendisleri Batı Karadeniz Şube Başkanı Erkan Gazibeyoğlu, TOÇ BİR- SEN Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Şano ve Öz Orman İş Sendikası Bölge Başkanı Sedat Öksüz katılım sağladı. Günün anısına hediye ve plaket takdim edildi. 

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden emekli olarak ayrılan ve Kastamonu Entegre’de Hammadde Tedarik Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Sayın Fahri Sönmezoğlu’na değerli hizmetlerinden dolayı Bölge Müdürlüğümüz adına teşekkür eder, yeni görevinde başarılar diler, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz” denildi
Orman'dan Sönmezoğlu'na Vefa

Bakmadan Geçme