• Haberler
  • Genel
  • Orman'da Yangınlara Karşı Harekat Planları Güncellendi

Orman'da Yangınlara Karşı Harekat Planları Güncellendi

Orman Genel Müdürlüğü'nce Orman Bölge Müdürlüklerinin Eylül ayı toplantısı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında video konferans usulüyle gerçekleştirildi. 

Orman Genel Müdürlüğü’nce Orman Bölge Müdürlüklerinin 2024 yılı program ve gerçekleşmelerine ilişkin Eylül ayı toplantısı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında video konferans usulüyle gerçekleştirildi. 

Orman Bölge Müdürü Hakan Yaslıkaya başkanlığında Bölge Müdür yardımcıları Ahmet Er ve M. Burçin Irmak ile Şube Müdürleri, Kastamonu ve Karadere İşletme Müdürleri ve Kastamonu Orman Fidanlık Müdürü katılım sağladı.

Genel Müdür Bekir Karacabey'in toplantıya Bölge Müdürü Hakan Yaslıkaya'ya hayırlı olsun dilekleri ile başlayarak onure etti. Karacabey; yapılan işlerde büyük devlet olmanın verdiği ciddiyetle görevlere azami gayret gösterilmesi ve hakkının layıkıyla yapılması konusunda beklentilerini belirtti.

Toplantıda yangın sezonunun devam etmesi münasebetiyle olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek olası yangınlara karşı harekat planları güncellendi. Küresel durgunluk nedeniyle alınacak tasarruf tedbirlerine azami dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Üretim, bakım ve yatırım programlarının yıl sonuna kadar tamamlanmasının sağlanarak başarılı bir yıl geçirilmesine yönelik temenniler dile getirildi. 
 

Bakmadan Geçme