Orman Çalışmalarını Değerlendirdi

Orman Genel Müdürlüğü'nce Orman Bölge Müdürlüklerinin 2024 yılı program ve gerçekleşmelerine ilişkin Ağustos ayı toplantısı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında video konferans usulüyle gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdür Vekili Ahmet Er başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı M. Burcin Irmak ile Şube Müdürleri, Kastamonu ve Karadere İşletme Müdürleri ve Kastamonu Orman Fidanlık Müdürü olarak katılım sağladı.

Genel Müdür Bekir Karacabey'in toplantıya şehit olan çalışma arkadaşlara ve Gazze'de şehit olan ve yaralanan Müslümanlara rahmet ve sıhhat dileyerek başladı. Yapılan işlerde büyük devlet olmanın verdiği ciddiyetle görevlere azami gayret göstermesi ve hakkını layıkıyla yapması konusunda beklentilerini belirtti. Toplantıda yangın sezonunun devam etmesi münasebetiyle olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek olası yangınlara karşı harekat planları güncellendi. Küresel durgunluk nedeniyle alınacak tasarruf tedbirlerine azami dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Üretim, bakım ve yatırım programlarının yılsonuna kadar tamamlanmasının sağlanarak başarılı bir yıl geçirilmesine yönelik temenniler dile getirildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme