Operasyon Planı Tatbikatı Yapıldı

Kastamonu'daki sağlık hizmetlerinin kesintisiz sunulması amacıyla düzenlenen Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubu Operasyon Planı tatbikatı başarıyla tamamlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Anıl Kutlubay ve UMKE Sorumlusu Gökhan Albayrak'ın koordinasyonunda Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri Başkanlığı, İl Ambulans Servisi başhekimliği ile Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubundaki Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü, Tarım ve Orman il Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Garnizon Komutanlığı, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Türk Telekom, Türk Kızılayı ve Karayolları 15’inci Bölge Müdürlüğü’nün katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta, olası bir afet senaryosu kapsamında tüm kurumlarımızın işbirliği içinde hareket etme yeteneği değerlendirildi.

Tatbikat sayesinde acil durum planlarının etkinliği ölçüldü, eksiklikler belirlendi ve iyileştirme alanları tespit edildi.
 

Bakmadan Geçme