Olgu Öğrencisinden YKS Başarısı

Olgu Eğitim Kurumları öğrencisi olan Ayşenur Şeker, YKS sayısal sınavında üstün başarı sergileyerek Kastamonu 1'incisi ve Türkiye 37'ncisi oldu. Olgu Eğitim Kurumları tarafından plaket takdimi yapıldı.

Düzenlenen törende; Kastamonu Olgu Eğitim Kurumları Müdürü Erhan Çangır, “Özel Olgu Eğitim Kurumları olarak 20 yıldır Kastamonu’da Bahçesehir Koleji, Yargı Akedemi, Moda Dil Akademisi, Olgu Sayısal Bilimler, Olgu Sosyal Bilimler Kursu ve Olgu Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi olarak eğitim sektörüne yön vermekteyiz. Kaliteli eğitimin adresi olan kurumumuz eğitim programlarımızın her birimi MEB onaylı ruhsatı ile devam etmektedir. Çağdaş eğitimi ön planda tutan donanımlı kadromuzla, kurumsal ve profesyonel eğitim sistemimizle; sınavlarda ve sınavlarda olduğu kadar hayatının her noktasında başarılı, çalışkan, üretken bireyler yetiştirmek için hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Olgu Özel Öğretim Kursumuzda YKS yolculuğumuzda birlikte yürüdüğümüz tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle onur duyuyoruz” dedi. 

‘Ayşenur, Seni Canı Gönülden Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz’

Ayşenur Şeker’e de başarılarının devamını dileyen Çangır; “Bugün ise bizi gururlandıran bir başarıya daha imza atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. YKS Sayısal Alanda Kastamonu 1’ncisi ve Türkiye 37’ncisi olarak bu üstün başarı ile mutluluğu ve gururu bize yaşattığın için sevgili Ayşenur, seni canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Sözlerime son verirken; bu süreçte emeği geçen, değerli öğretmenlerimize yıllar boyu planlı, disiplinli ve hedef belirleyerek çalışan Ayşenur kızımıza ve şeker ailemize teşekkür ederiz. Başarılarına bir yenisini daha eklediğin, başarının en güzel hediyesini aldığın bu özel günde dileriz ki tüm başarıları arkasından getireceğin bir başlangıcın olur. Her hayalini bir başarı ile taçlandırdığın, hedefinden bir an bile sapmadığın, rüzgârın yönünü değiştirmesine izin vermediğin sonsuz güzellikteki nice başarılar seninle olsun. Azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmadığını bize gösterdiğin için teşekkürler.  Başarıların daim, gülümsemelerinin hep zafer dolu olması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Ayşenur Şeker de bir teşekkür konuşması gerçekleştirerek, mutluluğunu dile getirdi. 

Bakmadan Geçme