• Haberler
  • Eğitim
  • Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi Gerçekleştirildi

Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi Gerçekleştirildi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 'Analitik Metot Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi' etkinliği gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nesrin İçli’nin yürütücülüğünü yaptığı, Kastamonu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Oytun Emre Sakıcı, Öğr. Gör. Dr. Fevziye Işıl Kesbiç ve Öğr. Gör. Dr. Merve Zurnacı ile Hacı Bayramı Veli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Pınar Esra Erden’in eğitici olarak katıldığı “Analitik Metot Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi” etkinliği, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirildi.

Eğitim etkinliğine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi gibi farklı üniversitelerden Yüksek Lisans ve Doktora tez aşamasında bulunan toplam 15 katılımcı dahil oldu.

Katılımcılar, eğitimin ilk gününde Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde, sonraki üç günde ise Fakültemiz Bilgisayar Laboratuvarında uygulamalı eğitim aldı. Eğitim etkinliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Abdulkadir Tuna'nın eğiticilere teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. Ayrıca, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nesrin İçli ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nihal Aydın ile birlikte eğiticilere katılım belgeleri takdim edildi.

 

Bakmadan Geçme