Okul Ziyaretleri Yeni Dönemde Devam Ediyor

Behçet Necatigil Borsa İstanbul İlkokulu'nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Gümüş; öğrencilere hitaben "Yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftasında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepiniz okulumuza, sınıflarınıza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize ve derslerinize yeniden hoş geldiniz. Bu eğitim-öğretim yılı boyunca hep birlikte çalışarak, gelişerek ve paylaşarak güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Tüm öğrencilere başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim yılı diliyorum” dedi. 

Okul Ziyaretleri Yeni Dönemde Devam Ediyor

‘Emekleriniz Sayesinde Öğrencilerimiz Geleceğe Hazırlanıyor’

Hasan Gümüş, öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerimizle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İl Müdürü Gümüş; “Değerli öğretmenlerimiz, sizler yeni nesli şekillendiren sanatkârlarsınız.  Özveriniz, sabrınız ve emekleriniz sayesinde öğrencilerimiz geleceğe hazırlanıyor. Bu yıla anaokulu, ilkokul 1, 5 ve 9. sınıflarda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile başlıyoruz. Bu doğrultuda siz değerli öğretmenlerimizin rehberliği ve desteği çok önemlidir. Yeni eğitim-öğretim yılında da her zamanki gibi büyük bir fedakârlıkla çalışacağınıza, çocuklarımıza rehberlik ederek onların en iyi şekilde yetişmesine katkı sunacağınıza, Her zamanki gibi büyük bir özveriyle üstün gayret ve başarı göstereceğinize inancım tamdır" dedi. 

Bakmadan Geçme