Okul Ziyaretleri Devam Etti

Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş öğrencilerle bir araya geldi.

Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile birlikte öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Öğrencilere hitaben Gümüş, "Sevgili öğrenciler, sizler bizim geleceğimizsiniz. Okulunuzda alacağınız eğitim, sizleri hayatta çok daha başarılı yerlere taşıyacaktır. Çok çalışın ve ülkemiz için yararlı bireyler olun.

Öğretmenlerimiz, her zaman olduğu gibi, sizlere rehberlik etmeye Öğretmenlerimiz, her zaman olduğu gibi, sizlere rehberlik etmeye ve en iyi eğitimi vermeye, aileleriniz sizler için en iyi imkânları sağlayarak destek olmaya devam edecek. Hepinize başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum" dedi.
Daha sonra okul bahçesinde geleneksel oyunlar oynayan öğrencilerin oyunlarına katıldı. 

Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

İl Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gümüş; “Siz değerli öğretmenlerimiz, çocuklarımızın bilgi ve beceri kazanmasında büyük bir rol oynuyorsunuz. Fedakârca yürüttüğünüz bu kutsal mesleği daha ileriye taşımak için bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu yıla anaokulu,  1, 5 ve 9. sınıflarda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile başlıyoruz. Bu doğrultuda siz değerli öğretmenlerimizin rehberliği ve desteği çok önemlidir. Çocuklarımızın gelişiminde rehber olan sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme