Öğrencilere Yardımlar Devam Ediyor

'Kastamonu Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut' İyilik Hareketi kapsamında hayırseverlerin emanetleri yetim öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

"Kastamonu Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut" İyilik Hareketi kapsamında hayırseverlerin emanetleri yetim öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

İl Müftüsü Bekir Derin yapılan bilgilendirmede; “"Kastamonu Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut" İyilik Hareketi kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu Şubemize emanet ettiğiniz yardımlarla birlikte, 263 yetimimizin hesabına, Şubat ayı ödemesi olarak 157 bin 800 TL aktarılmıştır. Ayrıca ilçe Müftülüklerimizdeki 453 yetimin hesabına da Şubat ayı ödemesi olarak 267 bin100 TL aktarılmıştır. Bu hayırlı hizmetteki gayret ve katkılarınız nedeniyle siz kıymetli din görevlilerimize yetimlerimiz adına teşekkür eder, başarılarınızın artarak devamını Rabbimden niyaz ederim” denildi. 

Bakmadan Geçme