Ödenekler Çalışmaları Yeniden Başlattı

Pınarbaşı'nda Valla Kanyonu Muratbaşı Burgulu Teras yolundaki kilit parke taş çalışmaları ile Valla Kanyonu Kerte kısmında inşa edilen Cam Zemin Teraslı Dev Uçurum Salıncağının Milli Parklara ait 4 km'lik yolun kilit parke taş çalışmaları aktarılan ödenekler ile tekrardan başladı.

Ödenekler Çalışmaları Yeniden Başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışmalar hakkında bilgi veren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar; “Kastamonu Turizminin Amiral Gemisi Pınarbaşı'nın Valla Kanyonu Muratbaşı Burgulu Teras yolundaki Kilit parke taş çalışmaları için kıymetli hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'nın girişimleri sonucu Turizm Bakanlığından alınan 21 milyon liralık ödenek ile çalışmalar yeniden başlamıştır. Hava şartları el verdiği sürece en hızlı şekilde çalışmalar tamamlanacaktır. Gerekli ödeneğin temini ile ilgili Sayın Bakanımıza emeği ve katkılarından dolayı il Başkanımız Doğan Ünlü'ye, Milletvekillerimiz Serap Ekmekci ve Halil Uluay'a, İl Genel Meclis Başkanımız Güray Parçal'a ve İl Özel İdaresine en kalbi duygularımla şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 

‘Pınarbaşı İçin Koşmaya Çalışmaya Devam’

Dev Uçurum Salıncağı yolundaki çalışmalara da değinen Başkan Yaşar; “Kastamonu Turizminin Amiral Gemisi Pınarbaşı'nın Valla Kanyonu Kerte kısmında inşa edilen Cam Zemin Teraslı Dev Uçurum Salıncağının Milli Parklara ait 4 km’lik yolun Kilit Parke Taş çalışmasının tamamlanması için kıymetli hemşehrimiz Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'nın talimatlarıyla Milli Parklara 4 milyon liralık ödenek temin edilmiştir. Bahse konu bu yollar sadece Pınarbaşı için değil Kastamonu turizmine de katkıda bulunmak adına özellikle bir an evvel tamamlanması gerekmektedir. Temin edilen bu ödenekle kısa sürede ihalesi yapılıp yol çalışması tamamlanacaktır. Gerekli ödeneğin temini ile ilgili Sayın Bakanımıza emeği ve katkılarından dolayı İl Başkanımız Doğan Ünlü'ye, Milletvekillerimiz Serap Ekmekci ve Halil Uluay'a Milli Parklar Bölge Müdürlüğümüze en kalbi duygularımla şükranlarımızı sunuyorum. Pınarbaşı için koşmaya çalışmaya devam” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme