Numan Çelikten Son Yolculuğuna Uğurlandı

Öğr. Gör. Numan Çelikten, Kuzeykent Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Görevi başında geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu vefat eden Kastamonu Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğr. Gör. Numan Çelikten, Kastamonu MYO önünde düzenlenen törenin ve Kuzeykent Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kastamonu MYO önünde yapılan törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Kasım Yenigün ile akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve yakınları katıldı. 

Törende konuşma yapan Kastamonu MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammed Salman, “Özverili şekilde yıllardır çalışan değerli öğretim görevlimizi ve çalışma arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Öğrencilerimiz ve çalışma arkadaşları olarak bizler kıymetli hocamızı güler yüzü ve öğrencileri için verdiği çabalar ile hatırlayacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

'Üniversitemiz İçin Büyük Bir Kayıp' 

Doç. Dr. Salman’dan sonra konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan “Öğretim Görevlisi Numan Çelikten, mesleğine olan bağlılığı ve öğrencilere olan sevgisi ile hepimizin takdirini kazanmış biriydi. Onu kaybetmek, üniversitemiz için büyük bir kayıp. Ailesine, öğrencilerine ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyorum” diyerek taziyelerini iletti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde devam eden tören, merhumun naaşının omuzlara alınarak taşınması ile sona erdi. Kuzeykent Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Öğr. Gör. Numan Çelikten, gözyaşları arasında toprağa verildi. 
 

Bakmadan Geçme