Nil Butik Bayan Giyim Mağazası Açıldı

Kuzeykent Toplu İş Merkezi'nde Nilgün Can Karaş'ın sahibi olduğu Nil Butik Bayan Giyim Mağazası düzenlenen törenle açılışı yapılarak hizmete girdi.

Çok sayıda kişinin katıldığı, Yusuf Çemçem’in sunuculuğunu yaptığı Nil Butik Bayan Giyim Mağazası yapılan dua sonrasında açılış kurdelesini de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, Nilgün Can Karaş birlikte kesti. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Hikmet Erbilgin sahiplerine bol kazançlar elde etmelerini ifade etti.Nil Butik Bayan Giyim Mağazası Açıldı

Nil Butik Bayan Giyim Mağazası sahibi Nilgün Can Karaş yaptığı açıklamasında, “Kuzeykent Toplu İş Merkezi’nde yeni konseptle yeni açtığımız Nil Butik Bayan Giyim Mağazamızda geniş ürün çeşitliliğimizle bayan her kitleye hizmet edip hitap ediyoruz.  Uygun fiyatlar, her tarza uygun kombin seçenekleri ve daha fazlası ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz.  Bu alandaki bilgi birikimimizle, farklı ve birçok zevke hitap eden, ağırlıklı kalite moda marka ürünler ile müşterilerimizin uğrak noktalarından birisi olmak için hizmetimizi sürdürüyoruz. Farklı zevk, ihtiyaç, bütçe ve bedene uygun seçeneklerle keyifli bir alışveriş deneyimini mağazamızda müşterilerimize yaşatmaya ve sunmaya çalışıyoruz. Bu mutlu ve heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, açılışımıza katılan, sosyal medya üzerinden ve telefonla arayan, çiçek gönderen, emeği ve katkısı geçen tüm herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme