Nasrullah Meydanı'nda neler oluyor?

Birçok vatandaş, Kastamonu Nasrullah Meydanı'nda neler olduğunu merak ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Nasrullah Meydanı'nda neler oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Nasrullah Meydanı'nda çukur merak konusu oldu.

Nasrullah Meydanı'nda çukur açıldı. Bugün öğle saatlerinde ise çukurun etrafında sondaj makinesi ve alana park edilen bir TIR vardı ancak işçiler yoktu.

Çukurun neden açıldığını soracak kimse bulamayan vatandaşlar için, yapılacak çalışma merak konusu oldu.

kastamonugundemgazetesi.com muhabirleri, vatandaşların meraklı bakışlarını görüntü altına aldı.

BELEDİYE BAŞKANI VİDİNLİOĞLU ZİYARET ETTİ

Kastamonu Belediyesi Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Nasrullah Meydanı'nda yapılan bu çalışmayı yerinde incelemek maksadıyla meydana gitti. 

Nasrullah Meydanı'nda vatandaşlarla da sohbet eden Kastamonu Belediyesi Başkanı Vidinlioğlu, daha sonrasında çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

KAZISIZ YÖNLENDİRİLEBİLEN YATAY SONDAJ ÇALIŞMASI

Kastamonu Belediyesi Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, yapılan çalışmayla ilgili bilgilendirmeyi sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Kastamonu Belediyesi sosyal medya hesaplarından da paylaşılan bu bilgilendirme şu şekilde: "Tarihi Nasrullah Meydanı’mızda aşırı yağışların ardından meydana gelen su basma sorununu dünya üzerinde son sistem olarak bilenen kazısız yönlendirilebilir yatay sondaj uygulaması ile çözüyoruz.
Bu uygulamamız ile 400’lük ve 120 metre uzunluğundaki polietilen boruyu yüzeyden 5.5 metre derinliğinde ve kazı işlemsiz Karaçomak Deresi’ne ulaştırarak tarihi meydanımızda yağmur suyu birikmelerinin önüne geçmiş olacağız. İncelemelerini gerçekleştirdiğimiz bu çalışmamızı hızla tamamlayacağız."

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Vidinlioğlu bilgilendirmesini şu ifadelerle sonlandırdı: "Şehrimizin sorunlarını tek tek çözmeye devam ediyoruz. Kastamonu’muz için, hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. İncelemelerimiz esnasında bir araya geldiğimiz değerli hemşehrilerime de samimi sohbetleri, gülen yüzleri için teşekkür ediyorum."

Bakmadan Geçme