• Haberler
  • Eğitim
  • Mühendislik ve Mimarlık'ta Açık Kapı Uygulaması Başladı

Mühendislik ve Mimarlık'ta Açık Kapı Uygulaması Başladı

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde öğrencilerinin istek ve taleplerinin dinlenmesi, öğrencilerimizin akademik gelişim faaliyetlerinin desteklenmesi ve Yönetim-Öğrenci birlikteliğini fakülte kapsamında uygulanır kılmak ve her an ulaşılabilir bir fakülte yönetimi olmak amacıyla 2023-2024 Bahar Dönemi itibariyle Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde Açık Kapı Uygulaması başlatıldı.

Açık Kapı görüşmelerinde, öğrencilerin gözlem, tespit ve önerilerinin dinlenmesi ve çözüm yolları geliştirilerek fakültenin gelişmesine ve hizmet kalitesine katkı sunulması hedefleniyor. Bu uygulama ile birlikte Fakülte Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerini 2023-2024 Bahar Dönemi boyunca her ayın ilk Pazartesi günü saat 08.30-12.30 saatleri arasında önceden randevu gerekmeksizin makamında kabul edecek.

Açık Kapı Uygulaması kapsamında Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener ile doğrudan görüşmek ve taleplerini iletmek isteyen öğrencileri belirlenen tarih ve saatlerde önceden randevu almaksızın Dekanlık Özel Kalemine başvuracak ve tüm başvuran öğrenciler sırayla Fakülte Dekanı ile görüşecekler. Açık Kapı Uygulamasının ilki 4 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bakmadan Geçme