Muay Thai'de Madalya Yağmuru

Muay Thai Karadeniz Bölge Şampiyonası Samsun'da düzenlendi. 11-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenen bölge şampiyonasına Kastamonu Thai Boks Ayyıldız Spor Kulübü ve Kastamonu Ring Spor Kulübü sporcuları katıldı.

Düzenlenen müsabakalar sonunda sporcularımız 7 altın, 4 gümüş, 2 bronz madalya olmak üzere toplamda ilimize 13 madalya ile döndü. Antrenör Bekir Shukakidze eşliğinde Kastamonu Thai Boks Ayyıldız Spor Kulübü’nden Kardelen Çıplak ve Cihat Baykuş U23’de, Yiğit Şişman Üst Gençlerde ve İsmail Arda Kürsü Alt Gençlerde birinci olarak altın madalya, Ahmet Arda Okur U23’de, İrem Nur Tiraki ve Elif Güveneci Alt Gençlerde ikincilik elde ederek gümüş madalya, Selin Gültekin ise Üst gençlerde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Antrenör Harun Raşit Eski yönetiminde Kastamonu Ring Spor Kulübü’nden Zeynep Nur Eski 48kg’da, Hüseyin Talha Eski 67 kg’da ve Alperen Demir 71 kg’da birinci olarak altın madalya, Murathan Gedik 75’kg’da ikincilik elde ederek gümüş madalya, Mustafa Lütfullah Semerci ise 45 kg’da üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Bu neticenin ardından 11 sporcumuz Türkiye Şampiyonası’nda katılma hakkı elde etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme