Milli Gururlarımızı Taşköprü'de Ağırladık

Kastamonu'da kampa giren Paralimpik Judo Milli Takımı sporcuları, 2024 Paris Oyunları'na yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu kapsamda sporcular, Küçüksu Mesire alanını ziyaret ederek eşsiz doğası ve manzarasıyla hayran kaldılar.

Ziyarette, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu ve Taşköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Korkmaz milli takım sporcularını karşıladı.

Kaymakam Abdullah Demirdağ ve Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, sporculara ve antrenörlere dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı hediye etti. Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, “Bizleri burada misafir eden Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Öncelikle Milli Takım sporcularımıza, Paralimpik Judo Milli Takımı'na 2024 Paris Oyunları'nda başarılar diliyorum. İlçemizin temiz havasıyla ve sarımsağımızın verdiği güçle müsabakalardan başarı ile döneceklerine eminim” dedi.

Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ ise, “Bugün burada sizleri ağırlamaktan mutluyuz. Paralimpik Judo Milli Takımı'na 2024 Paris Oyunları'nda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme