Milli Eğitim Müdürü Gümüş, TEMA'yı ziyaret etti

Tema Koleji'ni ziyaret eden Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenlerle öğretmenler odası buluşmaları kapsamında bir araya geldi.

Tema Koleji’ni ziyaret eden Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  öğretmenlerle öğretmenler odası buluşmaları kapsamında bir araya geldi.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker'in eşlik ettiği ziyarette Kampüs Müdürü Dilek Yıldırım'dan okulda yürütülen çalışmalar ve eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

ÖĞRETMENLERLE İSTİŞARE ETTİ

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri ve akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet edip öğretmenlerimizin fikir ve düşüncelerini dinledi.

Hasan Gümüş; “Türkiye Yüzyılının inşasında gelecek nesilleri yetiştirecek, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartacak siz öğretmenlerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı. 

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet ederek, öğrencilerin taleplerini dinledi. 8’inci sınıf öğrencilerimize LGS sürecinde dikkat edilmesi ve yapılması gereken çalışmalar, zaman planlaması ve yönetimi, kitap ve bilimsel makale okumanın önemi üzerine paylaşımlarda bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme