• Haberler
  • Eğitim
  • Milli Eğitim Müdürü Gümüş, Öğrencilerle Voleybol Oynadı

Milli Eğitim Müdürü Gümüş, Öğrencilerle Voleybol Oynadı

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapcı ile birlikte öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Öğrencilerle voleybol oynadı. Milli Eğitim Müdürü Gümüş, Öğrencilerle Voleybol Oynadı

Gümüş; “Türkiye Yüzyılı'nda sizlerin rolü çok büyük ve önemli. Geleceğin yetenekli iş gücünü sizler oluşturacaksınız. Okulumuzda seçtiğiniz alanda edindiğiniz deneyim ile uzmanlaşacak ve kendi sektörlerinizde aranan kişiler haline geleceksiniz. Kendinize güvenin ve elinizden gelen gayreti fazlasıyla gösterin, emeğinizin karşılığını alacağınızdan emin olun. Çünkü gayret ve çalışkanlık her zaman başarı getirir” dedi. 

Ziyarette İl Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İl Müdürü Gümü; “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nde Türkçenin bütün zenginliğiyle toplumun birbiriyle iletişimine, bu iletişimi anlamlandırma çabalarına ve kültür unsurlarının nesilden nesile aktarılmasına öncülük ve eşlik ettiğine vurgu yapıldı. Bu nedenle Türkçenin öğretimi ve öğrencilerin dil becerilerinin geliştirilmesi, eğitim sisteminde temel bir politika olarak yer aldı. Türkçenin etkili kullanılmasına yönelik becerilerin kazandırılması da tüm derslerin ortak hedefi olarak belirlendi. Eğitimin her aşamasında, Türkçenin öğretimine, doğru kullanımına titizlikle dikkat edeceğiz. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uygulanmasında sizlerin emeği ve gayreti çok değerli,  yeni müfredatla birlikte bu süreçte büyük başarılar elde edeceğinize olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme