Milletvekili Serap Ekmekci'den Yeni Müjdeler

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci sosyal medya hesabından Kastamonu'ya yapılacak yatırımlar hakkında müjde verdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda; “Tarım ve Orman Bakanlığı'mız İnebolu Üst Havza Tedbirleri İnşaatını başlatıyor. 164 milyon 872 bin 500 TL bütçe. 28 Ocak'ta yer teslimi, 2025 Haziran iş bitimi. Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'ya kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnebolu Üst Havza Tedbirleri İnşaatı ile Çorakçay ve İnebolu çaylarında toplam 2 bin 979 metre beton ağırlık duvarı ve diğer tedbir yapıları yapılacak. İlçemizi taşkından koruyacağız. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'ya teşekkür ederiz” dedi.

‘Devrekani Orman İşletme Müdürlüğü Kuruldu’

Milletvekili Ekmekci diğer paylaşımlarında ise; “Hayırlı olsun Kastamonu'muza ve Devrekani'mize... Devrekani Orman İşletme Müdürlüğü kuruldu. Ormanlarımızı koruyarak ve geliştirerek, orman köylümüzü kalkındırarak, orman ekonomimizi büyüteceğiz. Birlikte başaracağız. Tarım ve Orman Bakanlığı'mızca Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi'ne 2024 yılı yatırım programında 73 Milyon TL kredi tahsis edildi. Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'ya şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Özel Haber
Yorumlar 1
Hasan Acar 25 Ocak 2024 13:08

Kastamonu'nun en önemli sorunu Ulaşım alt yapısını güçlendirmek ve tamamlamaktır. Bunun ilk şartı İnebolu limanına entegre DEMIRYOLU'dur. İkincisi ilçelerin ilimize duble yollar ile bağlanmasıdır. 1-Doğanyurt-İnebolu-Seydiler 2-Cide-Şenpazar-Seydiler 3-Pınarbaşı-Azdavay-Seydiler 4-Çatalzeytin-Abana-Bozkurt-Devrekani 5-Daday-Kastamonu 6-Tosya-Kastamonu 7-İhsangazi-Kastamonu yolları projelerine uygun olarak DUBLE YOL şeklinde yapılmalıdır. İlimizin önemli yeraltı zenginliklerinden Bakır madeninin İLİMİZDE İŞLENMESİ sağlanmalıdır. Tarım ve hayvancılık geliştirilmelidir. Bu bağlamda geleneksel ürünler yerine daha çok kazanç sağlayan alternatif ürünler üretilmelidir. Kenevir ekimi de bu bağlamds değerlendirilebilir. Bu sorunları çözeceğinize inanıyor, başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme