Milletvekili Ekmekci'den Gebe Okulu'na Ziyaret

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki (KEAH) Gebe Okulu'nu ziyaret eti.

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Gebe Okulu’nda verilen gebelik süreci ve doğum eylemi ile ilgili eğitim, nefes egzersizleri ve doğum sonrası bebek bakımı eğitimlerine katıldı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan bilgilendirmede; “2018 yılı Haziran ayında açılan Hastanemiz Gebe Okulunda; tüm gebelerin doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amacı ile hastanemizde gebe eğitimleri verilmektedir. Anne adaylarının gebelik süreci ile başlayan ve doğum eyleminin sonlanmasına kadar geçen süreci sağlıklı şartlarda gerçekleştirmeleri ve normal doğumun yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Serap Ekmekci Gebe Okulumuzda verilen gebelik süreci ve doğum eylemi ile ilgili eğitim, nefes egzersizleri ve doğum sonrası bebek bakımı eğitimlerine katılmıştır. Eğitim sürecinde kendisine; İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emire Er, KEAH Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Neşe Demirci, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü S. Pakize Çetin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Faden Değirmenci ve Şerife Alp eşlik etmiştir” denildi. 
 

Bakmadan Geçme