Milletvekili adayı Ekmekci'den KGC'ye ziyaret

AK Parti Kastamonu ikinci sıra milletvekili adayı Serap Ekmekci, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu 2’nci sıra Milletvekili Adayı Serap Ekmekci, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret etti.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, Başkan Vekili Erhan Veren, Başkan Yardımcısı Cengiz Muzhiroğlu ve Genel Sekreter Sabahattin Büyükoral tarafından karşılanan Ekmekci, KGC hizmet binasında bulunmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Basın Müzesi’ni gezen Ekmekci, Kastamonu’da daha büyük ve görkemli bir Basın Müzesi için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

ANI DEFTERİNE DÜŞTÜĞÜ NOTLAR

Ziyaret sonunda KGC anı defterini imzalayan Ekmekci; “150 yaşındaki kadim Kastamonu basınının günümüzdeki çatı meslek kuruluşu Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nde bulunmanın ve bu satırları kaleme almanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Kastamonu basınının ilimizin kültür ve eğitim yolculuğuna katkısı büyüktür. 100 yıl önce şehrimizde mizah dergisinin bile yayımlanması, Kastamonu basınının emsalsiz kıymetini gösteren kanıtlardan sadece biridir. Kurtuluş Savaşı'nda bayraklaşan Kastamonu basını, ulusal tarihimize altın harflerle geçmiştir. Aziz kahraman gazetecilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Yerel basın kuruluşlarımız ilimizin yüce yararlarını hep önde tutmuş, gerçeği ve ahlaki değerleri gözetmiş, milli değerleri önde tutan çizgisini korumuştur. Yerel basınımızın kıymetinin her Kastamonulu gibi farkındayım ve adeta meslektaşlarıymışım gibi iyi ve kötü günlerinde omuz başlarında olacağımın sözünü veriyorum” ifadelerine yer verdi.

EKMEKCİ’DEN DERNEK ZİYARETLERİ

KGC ziyaretinin ardından AK Parti 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci; İl İnsan Hakları Derneği, Türk Basın Birliği (TBB) Şube Başkanlığı ile Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Şube Başkanlığını ziyaret etti.

MUHZİROĞLU'NDAN BAŞARI DİLEĞİ

Fatma Serap Ekmekci’yi ziyaretinde Başkan Cengiz Muhziroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret hakkında açıklama yapan Cengiz Muhziroğlu; “AK Parti 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci’ye başarılar diliyoruz. Ziyaretinden dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Fatma Serap Ekmekci de, İl İnsan Hakları Derneği, TBB ve TİNGADER’in yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını söyleyerek, çalışanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme