MHP milletvekili adayı Çınar Çatalzeytin'deydi

MHP milletvekili adayı Emin Çınar, Çatalzeytin Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

MHP 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar MHP il yönetimi, Çatalzeytin MHP İlçe Başkanı Hüseyin Aydemir, Çatalzeytin MHP Kadın Kolları ve Başkanı Emine Ünlü, Meclis Üyeleri Orhan Tan ve Abdurrahman Özcan, Çatalzeytin Spor Kulübü Başkanı Refah Akçay, İl Genel Meclis Üyesi Seyhun Yılmazer'le birlikte Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir’i makamında ziyaret etti. Heyet, ardından esnafları gezerek hayırlı işler diledi.

İFTAR PROGRAMI

Çatalzeytin'de düzenlenen iftar programına; önceki dönem MHP 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, MHP İl yönetimi, Çatalzeytin MHP İlçe Başkanı Hüseyin Aydemir, Çatalzeytin MHP Kadın Kolları Başkanı Emine Ünlü, meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Seyhun Yılmazer ve Çatalzeytinli vatandaşlar katılım sağladı.

“BİR LOKMA EKMEĞİN TADI İFTARDA ÇIKAR”

İftar programı münasebetiyle açıklamalarda bulunan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir; “Bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar, bir yudum suyun kıymeti iftarda gösterir kendini. Hele bir de kardeşle yapılırsa o iftar tadına doyum olmaz. Birlik, Beraberlik, Dayanışma ve Yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan-ı Şerif ayında düzenlemiş olduğumuz iftar programında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, daha nice Ramazan soflarında birlikte olmayı nasip eylesin” dedi.

Bakmadan Geçme