• Haberler
  • Siyaset
  • MHP'de Belediye Yarışı Kızışıyor! 2 İsim Daha Başvurusunu Yaptı

MHP'de Belediye Yarışı Kızışıyor! 2 İsim Daha Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nde Kastamonu Belediye Başkanlığı için hareketli saatler yaşandı.

Tarık Ziya Çağılcı ve Mehmet Çiftçi MHP Genel Merkezi’nde Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurularını gerçekleştirdi.

Tarık Ziya Çağılcı, aday adaylık açıklamasında; “Kendi zihni anlayışı ile şehirleri içinde yaşayan ve anlamlandıran insan, zamanla şehri ile birlikte kendisinin de olgunlaştığının ve bütünleştiğinin gerçeği ile yüz yüze kalır. Türk-İslam mührünün ilmik ilmik işlendiği, evliyalar ve şehitler diyarı kadim şehir Kastamonu’muza hakim değil, hadim olmak gayesiyle, mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkanlığı adaylık müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Mehmet Çiftçi ise; “31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde; gökleri dua, toprağı secde kokan, içinde yaşayanları ay yıldızlı al bayrağa sevdalı, şanlı bir geçmişten gelip aydınlık bir geleceğe taşımayı arzuladığımız kadim şehrimiz Kastamonu'nun Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı kamuoyu ile paylaşmaktan büyük onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme