• Haberler
  • Eğitim
  • Mezun-Mevcut Öğrenci Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

Mezun-Mevcut Öğrenci Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

Kastamonu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezun-Mevcut Öğrenci Buluşması Etkinliği gerçekleştirildi.

Mezun öğrencilerle iletişimin artırılması, mevcut öğrencilerin doğru yönlendirilmesi ve motivasyonlarının artırılması, mezun öğrencilerden fakülte eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili doğru geri dönüşün alınabilmesi için “Kastamonu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezun-Mevcut Öğrenci Buluşması” etkinliği online platformda gerçekleştirildi.

Etkinlik moderatörlüğünü yürüten Dekan Prof. Dr. Orhan Kandemir, fakülte mevcut durumundan ve başarılarından bahsederek, mezunların çalışma alanlarına yönelik bilgiler verdi. Etkinlik; akademisyenler, mezun öğrenciler ve fakülte bölüm öğrencileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Çeşitli kamu kuruluşlarında ve özel sektör alanında görev yapan mezunlar, mevcut öğrencilere deneyimlerini aktararak, onların ilerde iş hayatında karşılaşabilecekleri problemlerden ve çözüm önerilerinden bahsettiler. Mezun olacak öğrencilere kariyer planlamaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundular. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme