Mevlid-İ Nebi Haftası Etkinliği Cezaevinde Düzenlendi

Kastamonu Açık Cezaevi'nde Mevlid-İ Nebi Haftası etkinliği düzenlendi.

İl Müftüsü Bekir Derin, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Kastamonu Açık Cezaevi'nde Manevi Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, Cezaevi Jandarma Komutanı, İnfaz Koruma Memurları ve hükümlüler katıldı. İl Müftüsü Derin, konuşmaların da “Hz. Peygamberin hayatından örnekler vererek güvenilir ve emin insan olmanın önemine, zalimin karşısında mazlumun yanında olmanın gerekliliğine değindi” dedi.

Hükümlülerin yapmış oldukları hatimlerin duası yapıldı. Programda konuşma yapan Cezaevi Müdürü Seher Aktaşgil; “Kıymetli hocalarımızın gayretleriyle tertip ettikleri bu programların çok değerli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Katılan arkadaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Konuşmalarından dolayı İl Müftümüze ve emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Program Ceza İnfaz Kurumu Müdürünün plaket takdimi ve İl Müftüsü Bekir Derin'in Kurum Müdürüne kitap hediyesi ile sona erdi.

 

Bakmadan Geçme