• Haberler
  • Spor
  • Merve Albayrak 'Kupayı Kastamonu'ya getirmeyi istiyoruz' 

Merve Albayrak 'Kupayı Kastamonu'ya getirmeyi istiyoruz' 

İstiklal Yolu sporcusu Merve Albayrak sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Merve Albayrak 'Kupayı Kastamonu'ya getirmeyi istiyoruz' 

İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Merve Albayrak, antrenman sonrasında yaptığı değerlendirmelerde geride kalan süreci ve sezon sonundaki beklentisini paylaşarak; 'Kupayı Kastamonu’ya getirmeyi istiyoruz' dedi.

Albayrak’ın değerlendirmeleri şöyle: 'Menajerimiz ve Cem Oran Antrenörümüz sayesinde Kastamonu’yla yollarımız kesişti. Buraya geleli yaklaşık bir buçuk ay oldu. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Takımla beraber iyi bir sürece başladık. Yoğun ve tempolu bir şekilde iyi bir sürece devam ediyoruz'

'Çok İddialı Bir Takımız'

Albayrak şöyle devam etti: 'Kesinlikle çok iddialı bir takımız. KBBL’nin üstünde, iyi bir kadro olduğumuzu düşünüyoruz. O yüzden kesinlikle final görmeyi umup finalde kupayı kaldırmayı, Kastamonu’ya kupa getirmeyi istiyoruz.'

'Daha Önce Rakip Oldum, Atmosferi Biliyorum'

Trübünlerdeki atmosfere değinen Albayrak: 'Daha önce Kastamonu’da rakip olarak oynadım. Buranın seyircisini, atmosferini çok seviyorum. Özellikle tribünler yakın olduğu için güzel bir atmosfer vardı. Hepsini maça beliyoruz. O baskıyı şimdi rakiplere hissettirme zamanı' şeklinde konuştu. 

'Herkesi Maçlarımıza Bekliyoruz'

Albayrak son olarak: 'Bizim maçlarımızı izlemenin hafta sonu kesinlikle yapılabilecek çok iyi aktivite olduğunu düşünüyorum. Herkesi maça bekliyoruz. Seyir zevki yüksek bir basketbol maçı izlemek istiyorlarsa maçlarımıza bekliyoruz' ifadelerine yer verdi.

 


 

Bakmadan Geçme