Memleket Partisi'nden Dr. Kutlu'ya destek

Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu'nun görevinden alınacağı yönündeki söylentilere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi'nden Dr. Kutlu'ya destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memleket Partisi olarak yol gösterici olmaya devam edeceklerini söyleyen Urganioğlu; “Memleket Partisi olarak memleketimizin, milletimizin menfaati için çalışmaya Kastamonu’da tüm kesimlerdeki insanımızdan aldığımız gücümüzle devam ediyoruz. Tüm kesimlerden gelen olumlu dönüşlerde gayretimizi daha da artırmaktadır. Bizde bunun gereği olarak bildiğimiz her şeyi dosdoğru söylemeye, problemlerin çözümünde yol gösterici olmaya devam edeceğiz. Hemşehrimiz İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu’nun iktidar partisince görevden alınacağına dair haber maalesef beni derinden üzmüştür. İktidar partisi destekçileri dahil değişik siyasi kesimlerden hemşehrilerimiz beni arayarak bu haberden duydukları rahatsızlıklarını bana söylediler ve tercüman olmamı istediler” dedi. 

“DR. YÜKSEL KUTLU GÖREVİNDE BAŞARILIDIR”

Dr. Yüksel Kutlu’nun görevinde başarılı olduğunu vurgulayan Urganioğlu; “Bildiğim kadarıyla Dr. Yüksel Kutlu Kastamonulu bir bürokrat olarak yetişmiş, liyakat sahibi, görevinde ehil Kastamonu’daki özel ve güzide insanlarımızdan biridir. Görevinde başarılıdır. Geçtiğimiz sıkıntılı süreçleri olması gereken bir yönetici gibi hakkıyla yöneterek kendisi ve ekibiyle riskte alarak alnının akıyla süreçlerden çıkmıştır. Bizde şahidiz, Kastamonu da buna şahittir. Bu bir Kastamonu duruşudur. Kastamonu evladının sergilemesi gereken asil bir duruştur. Sayın müdürün çalışmaları Kastamonu evladına imkan verildiğinde başarılı olabileceğinin bir örneğidir. Bu sebeple ben hemşehrimiz sayın müdürümüze çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bir Kastamonu evladı olarak da özelde sayın müdürümüz olmak üzere görevde bulunan tüm hemşehrilerimizin görevlerinde devam etmesi için üzerime düşen her şeyi yapacağımın da sözünü veriyorum. Bu sebeple de ben aynı siyasi görüşte olmamamıza rağmen, liyakat sahibi olduğu için, Kastamonulu olduğu için, görevinde başarılı olduğu için ben sayın müdürümün görevde kalması için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

“KASTAMONULU HEMŞEHRİLERİMİZ BENİM İÇİN BİR BÜTÜNDÜR”

Açıklamalarına devam eden Urganioğlu; “Ben şu anda inandığım bir muhalefet partisinde görevimi yapmaya çalışıyorum. Bu görevimi yaparken de benim tek kriterim vardır. Kastamonulu hemşehrilerimiz benim için bir bütündür, hepsi ayrı ayrı kıymetlidir. Kastamonu’da yaşaması, İstanbul’da veya Ankara’da veya da Bursa’da yaşaması hülasa güzel ülkemizin hangi şehrinde yaşadığı fark etmeksizin Kastamonulu olması yeterlidir. Hepsine aynı yakınlıktayım. Ama gelin görün ki sayın poz vekilimiz verdiği pozlardan, etraftaki konuşmalarından anladığımız kadarıyla bizimle aynı görüşte değil. Hatta bir görüşü olup olmadığı bile meçhul. Şu vereceğim örnekle de Kastamonu’yu bizim gibi görmediğini kendisi gösteriyor. Poz vekili 2 milyondan fazla hemşehrimizin olduğu İstanbul’da yapılan Kastamonu Günleri büyük katılımlarla güzel, renkli ve coşkulu geçti. Ama vekilimizin oradan pozunu göremedik. Sonra Ankara’da hemşehrilerle poz verdin. Sonrasında Bursa’da gerçekleşen Kastamonu Günleri oldu. Orada da vekilimizin pozunu gördük. Şimdi poz vekilimizin bu şehirlerarasında hemşehri ayrımcılığı yapmasını kabul edemiyorum. Bunu Kastamonulular da kabul etmiyor. Bu davranış İstanbul’daki Kastamonuluları yok saymaktır” dedi.

“KASTAMONU EVLADININ HER PLATFORMDA SESİNİ DUYURACAĞIZ”

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci’ye eleştiriler yönelten Urganioğlu; “Sayın poz vekili kadın mitingi yapacağım diye ortalarda dolaşıyor. Ne alakası varsa Hulki Cevizoğlu’na bile gittin. İlk kadın mitinginin ruhu hiçbir ayrım yapmadan memleketin işgalden kurtuluşuna bir adımdı, bir mermiydi. O analarımızın memleketi kurtarmak gibi bir hedefi vardı, şuuru vardı, duruşu vardı. Onlar kendilerine reklam olsun diye poz olsun diye bir mücadele vermediler. Onlar samimiydi. Sen teşkilatını yok sayıyorsun, dalga geçer gibi formaliteden traktör üzerinde poz veriyorsun, spor ayakkabısıyla imece yapıyormuş gibi tarlada turistik gezi yapıyorsun. Hemşehrilerimiz arasında ayrım yapıyorsun. Sonrada kalkmışsın kendi pozunu vermek için miting düzenleyeceğim diyorsun. Senin Kastamonu’da bir karşılığın yok. Ama Kastamonu’nun tüm kesimlerinin Türkiye’de karşılığı var. Şunu herkesin kabul etmesi lazım. Sayın poz vekilinin Kastamonu’da ne kadar karşılığının olup olmadığını herkes biliyor. Sayın vekil il başkanının ve genel merkez teşkilat başkanlığının onayı ile vekil oldu. Yerine hangi isim konulsa Tayyip Erdoğan faktörüyle yine vekil olacaktı. Sayın poz vekili bunun bilincinde olsun. Eğer gerçekten kerameti kendinde görüyorsa buyursun tek başına bağımsız aday olsun, buyursun küçük gördükleri partilerden aday olsun da endamını görelim. Kusura bakmada Tayyip Erdoğan’ın ismiyle iş yapmak marifet değildir. Biz Memleket Partisi olarak attığınız her adımın takipçisiyiz. Kastamonu evladının her platformda sesini duyuracağız. Biz iyiniyetli ve samimi bir yol gösterici ve gerçekleri söyleme görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme