• Haberler
  • Siyaset
  • Memleket Partili Urganioğlu'ndan adaylık değerlendirmesi

Memleket Partili Urganioğlu'ndan adaylık değerlendirmesi

Memleket Partisi Kastamonu 2'nci sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu.

Memleket Partisi Kastamonu 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Şerife Bacı Öğretmenevi'nde düzenlenen programda konuşma yapan Urganioğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yanında olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu'nun açıklamaları şöyle: "Kastamonu Memleket Partisi ikinci sıra milletvekili adayıyım. Evli, iki çocuk annesiyim. 1970 doğumluyum. Şu anda emekliyim. Uzun yıllar Kastamonu'da esnaflık yaptım. Şu anda da emekli olarak devam ediyorum."

"MUHARREM İNCE'NİN YANINDA OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM"

Urganioğlu: "Gençlerin arkasından giden bir anne, bir ablayım. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin gençlerimize vermiş olduğu değer, köylerimize yapmış olduğu tarımla ilgili projeler, kadınlarımıza vermiş olduğu değer, terörün her türlüsünü reddedişi, garibanın, yoksulun, emeklinin, bütün insanlarımızın yanındaki dimdik duruşu, diğer ittifaklardan farklı oluşu, onlar hep biz tek söylemleri için Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin yanında olmaktan onur ve gurur duyuyorum."

"EMİN ADIMLARLA ZAFERE ULAŞACAĞIZ"

Milletvekili adayı Urganioğlu son olarak: "Gönüllüler ordusuyla çıktığımız bu güzel yolda Kuvayi Milliye ruhuyla topraklarımıza bereket fışkırtmak için, geleceklerimizi geri almak için ne sağdan, ne soldan, sadece Atatürk'ün yolunda hep beraber emin adımlarla zafere ulaşacağız. 28’inci Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme