Mahmut Bey Camii Tanıtıldı

Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı'nca Cuma namazı sonrasında çorba ve TUREB Başkanlığı'nca da Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi ve Kastamonu Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili el kitapçığı dağıtıldı.

Mahmut Bey Camii Tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı’nca, Hz. Pir Külliyesi Bahçesi’nde Cuma namazı sonrasında çorba ikramında bulunuldu. Çorba dağıtımı sırasında Kastamonu Turizm Endüstrisi Birliği (Kastamonu TUREB) Başkanı Fikri Yazan ve Yönetimince Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi ve Kastamonu Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili kitap dağıtıldı. 

‘Cuma Günleri Çorba İkramımız Devam Ediyor’

Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çiftçi, “Cuma günleri Cuma namazı sonrası çorba ikramımız devam ediyor. İkramımıza katılan tüm herkese, emeği ve katkısı geçenlere Vakfımız adına teşekkür ediyorum” dedi.  

TUREB Başkanı Fikri Yazan da, “Kastamonu Turizm Endüstrisi Birliğimizce hazırlanan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi ve Kastamonu Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili kitapçığı Cuma namazı sonrasında cemaate ve vatandaşlara dağıtımını gerçekleştirdik” ifadelerini kulandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme