Lösev Ailesi Ata'nın Huzurunda Buluştu

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ankara'ya gelen hasta, aile ve gönüllüler LÖSEV çatısı altında Ata'nın huzuruna çıktı.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Cumhuriyetin 101’inci yılı kutlamaları kapsamında Anıtkabir’de Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla büyük buluşma gerçekleştirdi. Büyük buluşma için Ankara’ya gelen hasta, aile ve gönüllüler LÖSEV çatısı altında Ata’nın huzuruna çıktı.
Anıtkabir’de düzenlenen büyük buluşmaya LÖSEV İl Temsilciliği, kayıtlı hasta ve aileleri, Kastamonu Üniversitesi öğrencileri ve Candaroğulları İlkokulu 2/D sınıfı öğretmeni Aslı Salman, öğrencileri ve velileri katıldı. 

Mozoleye LÖSEV Çelengi Bırakıldı

LÖSEV Kurucu Başkanı Dr. Üstün Ezer ve beraberindeki heyetin Aslanlı Yol’da yürüyüşü ile başlayan törende mozoleye LÖSEV çelengi bırakıldı. Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Dr. Üstün Ezer, Cumhuriyet’in 101’inci yılına vurgu yaparak lösemili çocuklarda ve yetişkin hastalarda yüzde yüz tedavi başarı oranını yakalamak ve önlerine çıkan engelleri aşmak için mücadele edeceklerini söyledi. Program Anıttepe’de DJ performansları,  LÖSEV Okul Korosu, Halk Dansları gösterisi, LÖSEV Gönüllü Korosu ve canlı müzik etkinlikleriyle devam etti.

Lösev Ailesi Ata'nın Huzurunda Buluştu

CİO Yıldızlarından Lösev’e Destek

Candaroğulları İlkokulu (CİO) 2/D sınıfı öğretmeni Aslı Salman, öğrencileri ve velileri Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)’in Cumhuriyet’in 101’inci yılı kapsamında Anıtkabir’de düzenlediği büyük buluşmaya katıldı. CİO yıldızları, lösemili çocuklara ve yetişkinlere destek verirken Ata’nın huzuruna çıkmanın sevincini yaşadı.

Büyük buluşma etkinliklerine katılan minik yıldızlar Anıtkabir’de ki kalabalığın coşkusuna ortak oldular. 2/D sınıfı öğretmeni Aslı Salman; “Bugün burada lösemili çocuklar ve yetişkin hastalara destek olmak bizlere gurur verdi. Çocuklarımın hem lösemi ve kanser hastalığına karşı olan bilinçlerinin artması hem de Atamıza olan özlemimizi gidermek adına bizler için çok güzel bir etkinlik oldu” dedi. 

Lösev Ailesi Ata'nın Huzurunda Buluştu


 

Bakmadan Geçme