Lise Öğrencilerinden Eğitim Fakültesi'ne Ziyaret

10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nün 2023-2024 eğitim-öğretim yılı son sınıf öğrencileri, öğretmenleri Esra Karagözoğlu ve Sevda Köse Çetin rehberliğinde, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı'nı ziyaret ettiler.

Lise Öğrencilerinden Eğitim Fakültesi'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret süresince fakülte binası, drama salonu, derslikler, amfiler, kantin ve öğretim elemanları odaları tanıtıldı. Sonrasında Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Berat Ahi, Dr. Öğr. Üyesi Naim Ünver ve Dr. Öğr. Üyesi Aysun Ata Aktürk tarafından Okul Öncesi Öğretmenliği lisans programı hakkında bilgi verildi ve öğretim üyelerimiz öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Ziyarette lise öğrencilerine fakültenin okul öncesi öğrenci topluluğu (KOKÖNET) eşlik etti. KOKÖNET üyeleri, öğrencilere yakın zamanda aynı tecrübeyi yaşamış bölüm öğrencileri olarak sınav süreci, tercih süreci ve bölüme yerleştikten sonra yaşadıklarına dair deneyimlerini paylaştılar. Son olarak Dekan Dekan Prof. Dr. Ahmet Kaçar ziyaret edildi. Dekan Kaçar tarafından öğrencilere lise eğitiminin önemi, YKS sınavı ve üniversiteye yerleşme süreci, okul öncesi öğretmenliğinin önemi ve fakülte hakkında genel bilgilendirilmeler yapıldı. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme