• Haberler
  • Spor
  • Levent Eriş: 'O Senaryoya Herkes İmzasını Atardı'

Levent Eriş: 'O Senaryoya Herkes İmzasını Atardı'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geride kalan 10 maçlık performans ve puan durumundaki yer için 'Herkes o senaryoya imza atardı' dedi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geride kalan 10 maçlık performansı değerlendirdi. Eriş, sezon başında böyle bir senaryo olsaydı 'Herkes o senaryoya imza atardı' dedi.

'Herkes O Senaryoya İmza Atardı'

Teknik Direktör Levent Eriş: “Bize bir senaryo yazılsaydı ve senaryoda denseydi ki 10 hafta bu puana sahip olacaksınız gol yeme sayınız bu olacak, liglerin namağlup takımı olacaksınız sanırım o senaryoya hepimiz imza atardık. Biz böyle takımdan, hayallerine ulaşmak için büyük mücadele veren takımdan bahsediyoruz. Biz 10 takımın bütçesinden daha az bütçeyle kurulmuş bir takımız bunun altını çizerek söylüyorum. 20’şer tane transfer yapan 14 takım var. Biz 9 tane cuk diye oturan transfer yaptık, 7’si ilk 11’de oynuyor. Geçen sene bu takım 35 oyuncu aldı. Bu kadar sessiz ve mütevazı davranmamın sebebi kalitemize inanmamız ve kendimize güvenmemiz.”

Bakmadan Geçme