• Haberler
  • Spor
  • Levent Eriş'in O Stratejisi: GMG Kastamonuspor'u Zirveye Taşıyor!

Levent Eriş'in O Stratejisi: GMG Kastamonuspor'u Zirveye Taşıyor!

GMG Kastamonuspor, Levent Eriş liderliğinde TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta adından sıkça söz ettiriyor! Şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen takım, etkileyici iç saha ve deplasman performansıyla dikkat çekiyor. Puan tablosunda zirveye oynayan GMG Kastamonuspor, taraftar coşkusuyla da ön plana çıkıyor. Levent Eriş'in stratejik yönetimi ve takım ruhu, şampiyonluk inancını her geçen gün pekiştiriyor. GMG Kastamonuspor'un başarı dolu hikayesini kaçırmayın, en güncel maç analizleri ve haberler burada!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, şampiyonluk yolunda Teknik Direktör Levent Eriş'in belirlediği 2 puan ortalaması hedefini geride kalan haftalar itibariyle aştı.

İç saha ve deplasman maçlarında gösterdikleri performansla dikkat çeken GMG Kastamonuspor, şu ana kadar oynadığı 13 maçta toplamda 28 puan elde etti.

Levent Eriş'in O Stratejisi: GMG Kastamonuspor'u Zirveye Taşıyor!

Ortalama Puan Hedefi Aşıldı

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Teknik Direktör Levent Eriş'in liderliğinde iyi gidişatını sürdürüyor.
Eriş, şampiyonluk yolunda takımının iç saha performansında 3 puan, deplasmanlarda ise 1 puan olmak üzere maç başı 2 puan ortalaması hedeflemişti. 

Geride kalan 13 maç sonucunda Kastamonuspor, bu hedefi aştı ve 28 puan toplayarak maç başı 2,15 maç başı puan ortalaması yakaladı.

Maç Başı 2 Puan Şampiyonluğu Getirir Mi?

GMG Kastamonuspor’un mücadele ettiği 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 14 hafta itibariyle Amed Sportif henüz mağlubiyet almazken GMG Kastamonuspor 3 puan eksiğiyle 2’nci sırada yer alıyor.

19 takımın yer aldığı grupta 2 puan hedefi sene sonu 72 puana tekabül eder. Ligin ikinci devresinde daha çetin mücadelelerin olduğu ön görüldüğünde maç başı ortalama 2 puanın şampiyon yapabileceği düşünülüyor!

Şampiyonluk İnancı Pekişiyor    

GMG Kastamonuspor, gelecek maçlarda da iyi gidişatını sürdürmeyi hedefliyor. GMG Kastamonuspor'un bu başarılı performansı, taraftarları heyecanlandırırken, futbolseverlerin şampiyonluğa olan inancı da gün be gün pekişiyor.
 

Bakmadan Geçme