Küreli Öğrenciler Ankara'yı Gezdi

Küre Yatılı Bölge Okulu ortaokul öğrencilerine yönelik Ankara gezisi düzenlendi.

Okuldaki 5, 6,7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri kazandırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek, Küre Yatılı Bölge Okulu idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla Ankara gezisi gerçekleştirildi. 

Gezi, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Spor Güvenliği Şube Müdürü Sayın Yavuz Bektaş’ın da katılımıyla Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Öğrenciler daha sonra Millet Kütüphanesi’ni, Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni (1. TBMM Binası), Ankamall Alışveriş Merkezi’ni ve Aquavega’da yer alan Akvaryum’u gezerek 12 bin deniz canlısını tanımanın keyfini yaşadılar. 

Öğrenciler akşam yemeğinde ise Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar’ın misafiri olarak Hacı Ali Dinlenme Tesisleri’nde bir araya geldi.  Küre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Gezimizde emeği geçen Küre Kaymakamı Sayın Muhammed Cezmi Kandemir’e, Çankırı Valisi Sayın Mustafa Fırat Taşolar’a, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Spor Güvenliği Şube Müdürü Sayın Yavuz Bektaş’a teşekkür ederiz” denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme