Küre'deki Sağlık Çalışmaları İncelendi

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu ve İnşaat Mühendisi Serkan Otçu ile birlikte 8 bin 805 m2 arsa üzerinde bulunan, 10 Yataklı Küre İlçe Devlet Hastanesi ve Küre Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde, Küre İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kadir Küçük, İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Döver, Aile Hekimi Dr. Serap Erden Top ve Aile Hekimi Dr. Şehadet Aktaş nezaretinde; tedavileri için Aile Sağlığı Merkezi ve Küre İlçe Devlet Hastanesi’ne başvuran vatandaşları ve tedavilerine hastanede yatarak devam edilen vatandaşlarla da sohbet edip tedavileri hakkında görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, yapılan çevre düzenlemesi ve ikmal inşaatında da incelemelerde bulunan il Sağlık Müdürü Derdiyok, Küre İlçe Devlet Hastanesi faaliyetleri ile fiziki, personel ve tıbbi son durumu hakkında bilgi aldı.

Derdiyok, hastanede daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine hastane yöneticileri ve görev yapan personeller ile sohbet ederek bilgi alışverişi/istişare ve incelemelerde bulundu. Derdiyok, ziyaret sonrasında Küre Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na geçerek, görev yapan personelleri ile de görüşerek istasyona ait faaliyetler ve son durum hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme