• Haberler
  • Genel
  • Kuran kursundan deprem bölgesine bayram hediyesi

Kuran kursundan deprem bölgesine bayram hediyesi

Kastamonu İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarla aldıkları oyuncakları il müftülüğüne getirdiler.

Kastamonu İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarla aldıkları oyuncakları il müftülüğüne getirdiler.

Hacı Suzan Tonbul Kur'an Kursu Öğreticileri Hatice Usta, Emine Yakupoğlu ve Nesibe Keçici kurslarında eğitim gören 4-6 yaş öğrencilerinin biriktirdikleri harçlıklar ve ailelerinin desteği ile aldıkları bayram hediyelerini depremzede kardeşlerine ulaştırmak üzere İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’e teslim ettiler. İl Müftüsü Bilgiç, öğrencileri ve öğreticileri makamında kabul etti. Yaptıkları bu anlamlı davranışlarından dolayı tebrik ederek; “Hayrın her türlüsü güzeldir, küçük yaştaki evlatlarımızın bu güzel ve duyarlı davranışları, biriktirdikleri harçlıklar ile böyle bir hayır yapmaları daha anlamlı. Sizleri yetiştiren başta anne ve babanız olmak üzere öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

İl Müftüsü Bilgiç, makam koltuğuna geçirdiği bir öğrencinin ezbere okuduğu İstiklal Marşı’nı dinledi ve öğrencilerin genel durumları ile ilgili öğreticilerden bilgi aldı. Eğitim Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Özlem Öztürk, Eğitim Hizmetleri Birim Şefi, TDV Şubesi görevlisi ve Kur’an kursunda görevli yardımcı personeller de hazır bulundu. Öğrencilere hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Bakmadan Geçme