• Haberler
  • Spor
  • KSK'dan Lige Hızlı Giriş: Fethiyespor 3-4 GMG Kastamonuspor

KSK'dan Lige Hızlı Giriş: Fethiyespor 3-4 GMG Kastamonuspor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden takımımız GMG Kastamonuspor, sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaştı.

Maçın ilk dakikalarında yediği golle yenik duruma düşen temsilcimiz baskın bir oyun sergileyerek, skoru 3-1’e getirdi. Akabinde Fethiyespor skoru 3-3’e getirdi. Maçın son dakikalarında üstünlüğünü temsilcimiz maçtan 4-3 galip ayrıldı. 

Maçın ilk dakikalarında atak bir oyunla başlayan Fethiyespor, 3'üncü dakikada Muhammet Kaan Türkmen'in golüyle 1-0 öne geçti. Akabinde oyuna üstünlüğünü koyan temsilcimiz 15'inci dakikada Kubilay Yavuz'un golü ile 1-1 eşitliği sağladı. Maçın 25’inci dakikasında temsilcimiz zorunlu bir değişikliğe gitti. Yaşadığı sakatlıktan dolayı oyuna devam edemeyen İsmail Güven'in yerine Çınar Tarhan girdi. 

İlk yarının sonlarına doğru Fethiyespor kalesini ablukaya alan temsilcimiz aradığı golü yine Kubilay Yavuz’un ayağından buldu. Sağ kanattan gelen ortada topla buluşan Kubilay, şık bir aşırtmayla kalecinin üstünden topu ağlara göndererek, hem takımının hem de kendisinin 2’nci golünü kaydetti. 

2’nci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz 47’nci dakikada genç orta saha oyuncusu Ali Altınöz ile farkı 2’ye çıkardı. Soldan taraftan yerden gelen ortada topla buluşan Ali, 2 oyuncunu markajına rağmen kalecinin sağına şık plase ile skoru 1-3’e getirdi. 

Maçın kalan dakikalarında Fethiyespor oyunda kontrolü eline aldı. Peş peşe ataklarla kalemizi zorlayan Fethiyespor Mehmet Kaan Türkmen'in golüyle 54'üncü dakikada skoru 3-2’ye, Ahmet Dereli'nin 74'üncü dakikada attığı golle de skoru 3-3’e getirmeye başardı. 

Maçın son dakikalarında 3 puanı hanesine yazdırmak için ataklarını sıklaştıran temsilcimiz aradığı golü Alpay Çelebi’nin ayağından bulundu. 86'ncı dakikada Kastamonuspor, kadrosuna yeni dahil ettiği oyuncusu Alpay Çelebi'nin golüyle 4-3 üstünlüğü yeniden sağladı. Soldan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortaya yükselen Alpay Çelebi şık bir kafa vuruşuyla temsilcimize galibiyeti getiren golü kaydetti. 

‘Futbolcularımla Gurur Duyuyorum’

Maçın ardından açıklama yapan GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, "Futbolcularımla gurur duyuyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Maçın başında 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen, kısa sürede toparlanarak maçı 4-3 galibiyetle bitirmeyi bildiler. Bu sezon Kastamonulular takımlarıyla gurur duyacak" dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme